DA LI IMATE OVAKVU VEOMA UPORNU I DOSADNU DLAKU NA BRADI - EVO ŠTA TO ZAPRAVO ZNAČI - MOJI RECEPTIĆI :)

Breaking

02. 03. 2018.

DA LI IMATE OVAKVU VEOMA UPORNU I DOSADNU DLAKU NA BRADI - EVO ŠTA TO ZAPRAVO ZNAČI



Dlaka na bradi je stvar o kojoj žene ne govore, pa svaka od nas misli da se to samo njoj dešava. A to je zapravo više nego uobičajena pojava među ženama.


Ova dlačica nam jednostavno konstantno bode oči, i smeta nam. Iako je konstantno depiliramo, sjeckamo, brijemo, ona se svaki put vraća sve jača i veća, te samim time sve brže raste.

– Maljavost brade je kombinacija gena i hormona. Rast dlačica na brani uzrokuju muški hormoni u našem tijelu u kombinaciji sa ukupnim balansom hormona.

U zavisnosti od toga koliko su vam folikuli dlaka osjetljivi na hormone, pojaviće vam se više ili manje dlaka, a sama osjetljivost zavisi od hormona. U suštini, ako vam baka ima malje na bradi, vrlo je vjerovatno da će isti problem zadesiti i vas.


Malje na bradi rastu u svim životnim dobima, ali one ozbiljnije malje pojavljuju se u srednjim godinama.

KAKO IH SE NAJLAKŠE RIJEŠITI?

Pinceta vam je najbolja opcija ako se borite sa jednom, dvije dlačice. Ako je u pitanju čitav busen, možete da razmislite i o laserskom uklanjanju dlaka.


VAŽNA STVAR

Malje na bradi dešavaju se i ženama koje imaju potpun hormonalni balans. Međutim, ako se uz te dlačice borite i sa neredovnim menstruacijama, pojačanom maljavošću na cijelom tijelu i aknama, moguće je da patite od policističnih jajnika, pa bi trebalo da se konsultujete sa ginekologom.

narodnamedicina.info

1 komentar:

  1. Pozdrav, moje ime je Darci Lyne, iz New Jerseya, SAD. Pročitao sam online post-komentar novinara na Los Angelesu koji otkriva kako je trajno izliječio slabu erekciju i brzu ejakulaciju 2 mjeseca nakon što mu je žena ostavila Njega i također je rekao da se dr. NOSA bivšoj ženi vraća nakon dvije godine razdvajanja. Obratio sam se istom dr. NOSA zbog svojih izazova u životu, imam ove Snažne namjere da će stvari raditi za mene, vjerujem u svjedočanstva dokazuju pravi život. Shvatio sam da bi to bilo dobro dijeliti ovdje, jer znam da će to potaknuti i druge.
    Bio sam toliko sretan da naiđem preko BLACK MAGIC SPELLS osobnog kontakta -Email dr.nosakhare@gmail.com
    Nisam siguran da sam to mogao učiniti bez njega. Ja bih se odrekao i vjerovao jer je moj muž vidio nekog drugog i rekao da smo gotovi. Nakon što je Dr.NOSA ručao čaroliju Magic Love, moj muž me zove na mobitel i vraća se kući. Puno vam hvala što ste vratili moj muž kući nakon 3 godine odvajanja. Zauvijek nam duguju. danas svjedočim s radošću i srećom svijetu ... također, možete WhatsApp s njim 2349083639501
    * Ljubavne čarolije Osvojite Natrag Ex ljubavnik
    * Uspjeh i promocija čarolija magije
    * Sretan šarm - POSLOVNI STAR
    * odjeljci - ZAŠTITNA KUĆA
    * prokletstvo
      Rješenje problema s razvodom?
      rješenje za bolesti i bolesti tijela
      politička ambicija?
    duhovno čišćenje
    * Čarobnost plodnosti - VOĆE ŽENA
    * dekretiranje magije, SPLIT LOTTERIJA I WIN-GAMES SPELL
    KONTAKT -Email dr.nosakhare@gmail.com
    također ga možete dodati na program Whats-app: 2349083639501
    https://blackmagicpowersolutions.wordpress.com

    OdgovoriIzbriši